51. FDK Omiš 2017. – ponuda sponzorstva

27.Svibanj.2017.

Poštovani sponzori i donatori, s ponosom i radošću ističemo da je proteklog ljeta proslavljena velika obljetnica 50 godina FDK–a Omiš, održana na izrazito visokom umjetničkom nivou i s ogromnim interesom javnosti. Završnu večer jubilarnog Festivala svojom nazočnošću uveličala je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, koja je ujedno bila glavni pokrovitelj.

Festival dalmatinskih klapa Omiš u lipnju i srpnju 2017. godine ulazi u drugu polovicu prema stoljeću održavanja. Kao omiljeno okupljalište klapskih pjevača i kulturne javnosti jedan je od najznačajnijih događaja u kulturno – turističkoj ponudi Splitsko – dalmatinske županije. Zahvaljujući Festivalu grad Omiš postao je sinonim za klapsku pjesmu. U pola stoljeća svog djelovanja Festival je stvorio i izgradio pokret koji je prešao granice Dalmacije i Hrvatske, a klapska je pjesma kao iznimno hrvatsko tradicijsko blago priznata i na međunarodnoj razini, uvrštenjem na UNESCO–v Reprezentativni popis nematerijalne kulturne baštine čovječanstva.

Sponzorima se pruža mogućnost oglašavanja u dnevnim novinama, letcima, programskim knjižicama, na plakatima, transparentima, ulaznicama, Internet stranici Festivala kao i na samim koncertima.

hrt-logoZavršnu večer muških klapa izravno prenosi Hrvatska televizija, a završnu večer ženskih klapa snima i emitira u odgođenom terminu. Sve večeri prenosi Hrvatski radio, te Festival dobiva dio minutaže za promidžbu sponzora. Sponzorima se pruža mogućnost oglašavanja u dnevnim novinama, programskim knjižicama, na plakatima, banerima, ulaznicama, Internet stranici Festivala kao i na samim koncertima.

Prema Vašim željama otvorena je mogućnost prilagodbe sponzorskih paketa. Osim novčanih iznosa postoji mogućnost sponzoriranja kroz asortimane Vaših proizvoda. Sukladno veličini Vašeg poslovnog subjekta, pozicioniranosti i značaju za širi prostor u kojem djeluje Festival, na Vama je da odlučite kakav oblik suradnje i poslovni interes vidite u tome. Vjerujemo da će Vaša tvrtka prepoznati vrijednost ove manifestacije od nacionalne važnosti. Nadamo se da ćete nam pomoći u realizaciji ovog klapskog događaja te da ćemo ostvariti poslovnu suradnju na obostrano zadovoljstvo. Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Radujemo se budućoj suradnji!

Direkcija FDK Omiš, pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske!

Ovdje možete preuzeti brošuru o Ponudi sponzorstva (pdf)

Pokrovitelji, sponzori i donatori 50. FDK