Obljetnički koncert klape Stine

04.Lipanj.2018.

Muška klapa Stine iz Zagreba ove godine obilježava pet  godina djelovanja i tim povodom organizira svečani obljetnički koncert koji će se održati 7. lipnja 2018. godine u Hrvatskom glazbenom zavodu (Gundulićeva 6a) s početkom u 20h.

Klapa Stine, koju čine petorica prijatelja i zaljubljenika u klapsku pjesmu, u vrlo kratkom ruku izrasla je kvalitetan i reprezentativan sastav na klapskoj sceni. Brojne nagrade, od kojih izdvajamo one s prestižnog Festivala dalmatinskih klapa u Omišu – najbolji debitanti 2016. i prva nagrada publike 2017. godine, izvrsne kritike stručne javnosti, glazbenih voditelja i publike plod su ustrajnog rada proteklih godina kojeg ćemo zaokružiti obljetničkim koncertom.

Osim što će se predstaviti dosadašnji rad te po prvi puta izvesti i neke nove pjesme, koncert klape Stine je također i kulturni događaj koji pruža priliku široj publici predstaviti autentični klapski izričaj kao dio nacionalne kulturne baštine zaštićene na globalnoj razini od strane UNESCO-a. U tom svjetlu kao gost koncerta nastupit će ženska klapa Cesarice, jedna od naših najuspješnijih i najnagrađivanijih klapa koja ove godine slavi 25 godina postojanja.

Voditeljica klape je maestra Antonia Mimica.
Članovi: Antonio Bogojević (I. tenor), Vedran Klisarić (II. tenor), Roko Perić (bariton), Ivan Zaradić (bas), Marko Ivanov (bas)

MJESTO I VRIJEME:

Hrvatski glazbeni zavod, Gundulićeva 6a, Zagreb

07.06.2018. u 20h

CIJENA ULAZNICE: 20 kn


 


 
 Direkcija Festivala dalmatinskih klapa Omiš čestita klapi prvu
 značajniju obljetnicu  s željom da potraju .....