Info prostor FDK, informacije, prodaja karata, ….

17.Lipanj.2019.

Info prostorije (5) su u blizini Trga Sv. Mihovila gdje se možete informirati o događanjima,  kupiti suvenire, nosače zvuka, festivalska notna izdanja i ostalo, kupiti, rezervirati, interesirati se ili predignuti karte (ulaznice) za večeri  ovogodišnjeg 49. Festivala dalmatinskih klapa. Rezervacije, upite i dr.  možete obaviti i  telefonom na broj 098 443 778. Info prostorije otvorene su od 9 do 12 i od 18 do 21 sat.

Info prostorije festivala

Festivalska događanja u Omišu odvijaju se uglavnom na dvije omiške pjace, popularno nazvane Velika pjaca i Mala pjaca.

Velika pjaca (2) ili službeno Trg Sv.Mihovila nastavlja se glavnom starogradskom ulicom Knezova Kačića uz bok crkve Sv. Mihovila. Na njoj se održavaju večeri otvaranja, završne večeri i različita gostovanja.

Mala pjaca (3) je u produžetku glavne ulice Knezova Kačića gdje se na križanju s Ribarskom ulicom nalazi trg službeno Trg Stjepana Radića. Na Maloj pjaci održavaju se uglavnom izborne večeri natjecateljskog dijela Festivala dalmatinskih klapa, autorske večeri ili večer novih skladbi.

Značajni dio događanja odvija se i na Trgu Dr. Franje Tuđmana poznatijem kao ispod žižule (4). To je svojevrsni backstage gdje se klape sastaju i okupljaju prije nastupa, a i tijekom dana je značajno mjesto susreta klapaša.

Direkcija festivala (1) također je u blizini.

klapske_pjace