Predstavljanje monografije – Nima vaki testamenta

31.Siječanj.2020.

Zaklada Ljubo Stipišić Delmata, HNK Split i Društvo hrvatskih književnika – ogranak u Splitu u foyeru HNK Split 11. veljače 2020. (utorak) sa početkom u 18.00 sati priređuje svečano predstavljanje monografije Nima vaki testamenta autorice Herci Ganza, biografija Ljube Stipišića Delmate.

Na predstavljanju koje će moderirati predsjednik splitskog ogranka DHK Siniša Vuković, o monografiji će govoriti: upravitelj Zaklade Delmata mr.sc. Ivan Pehar, akademski slikar Josip Botteri Dini, Zlatan Sipišić i autorica Herci Ganza. Nazočne će pozdraviti intendant HNK Split  Srećko Šestan.

U glazbenom dijelu programa sudjelovat će splitska ženska klapa Luše, te će se premijerno prikazati ulomak iz filma o Ljubi Stipišiću Delmati autora Matka Perića.

Narednog dana u srijedu 12. veljače 2020. sa početkom u 19.00 sati  monografija će biti predstavljena i u Solinu, u  Domu kulture “Zvonimir“. Na predstavljanju koje će također moderirati predsjednik splitskog ogranka DHK Siniša Vuković, o monografiji će govoriti: upravitelj Zaklade Delmata mr.sc. Ivan Pehar, akademski slikar Josip Botteri Dini, mo. Vlado Sunko,  Zlatan Sipišić i autorica Herci Ganza. Nazočne će pozdraviti ravnatelj ustanove Dom kulture “Zvonimir Tonći Ćićerić.

U glazbenom dijelu programa sudjelovat će Vokalisti Salone, te će se premijerno prikazati ulomak iz filma o Ljubi Stipišiću Delmati autora Matka Perića.

 

..::..