Stručni skup Festivala dalmatinskih klapa

02.Studeni.2018.

Poradi unaprijeđenja i suradnje, u interesu  klapa koje se žele potvrditi ili afirmirati kroz naše programe, Festival dalmatinskih klapa Omiš organizira Stručni skup u subotu, 24. studenog 2018. u Ilirskom sjemeništu u Omišu. Na skupu svoja predavanja održati će dr. sc. Mirjana Siriščević i ravnatelj Festivala dalmatinskih klapa Omiš prof.Mijo Stanić. Vicko Dragojević održat će klapsku radionicu na temu  problematika rada s klapom.

Na stručnom skupu održat će se i Okrugli stol na temu – Odabir repertoara za natjecanje na FDK u Omišu? Novine i planovi FDK u idućem razdoblju.

Miki Bratanić na zajedničkoj večeri, završetku stručnog skupa, upoznat će nas o svom projektu “Priča o konobi”, autorskom djelu u kojem raznim aktivnostima kroz prizmu konobe govori o našim prepoznatljivostima, običajima, tradiciji i baštini.

Prijave za sudjelovanje na Stručnom skupu do četvrtka 22. studenog na e-mail: direkcija@fdk.hr ili na tel. 021/ 861 015 radnim danom od 08:00 do 15:00 h.

Kotizacija: 130,00 kn (bez večere 100,00 kn)

Cijena kotizacije uključuje:

– sudjelovanje na svim radionicama, predavanjima i okruglom stolu

– coffeebreak, ručak i večeru

– radni materijal, poklon paket i potvrdu o sudjelovanju

..::..

Na dan održavanja stručnog skupa sva Festivalska izdanja (notne edicije, zbornici, monografije, nosači zvuka, suveniri…) prodavati će se po promotivnim cijenama.

..::..

Program (letak) Stručnog skupa možete preuzeti ovdje!

 

Ilirsko sjemenište Omiš