Rezultati anketnih istraživanja FDK

18.Veljača.2017.

U svrhu valorizacije svog rada,  a u cilju poboljšanja organizacije i njegova napretka na obostranu korist, Festival dalmatinskih klapa Omiš proveo je od mjeseca studenog 2016. godine do siječnja 2017. godine online anketna ispitivanja  putem GoogleForms obrasca.

Prva ciljna skupina istraživanja bili su klapaši i klapašice koji su sudjelovali barem jednom na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu. Anonimnom anketnom upitniku pristupilo je 132 ispitanika, koji su upućeni na anketno istraživanje putem elektronske pošte, Facebook-a i službene Internet stranice FDK-a.

Druga ciljna skupina istraživanja bili su svi građani grada Omiša stariji od osamnaest godina. Anonimnom anketnom upitniku pristupilo je 188 ispitanika, koji su upućeni na anketno istraživanje putem Facebook-a i službene Internet stranice FDK-a.

Želimo se zahvaliti svima koji su sudjelovali u ovoj anketi i davali svoje kritičke mišljenje i prijedloge. Zahvaljujući ovoj anketi dobiven je detaljniji uvid u percepciju Festivala od strane njegovih sudionika koji će poslužiti u napretku i stvaranju bolje suradnje s klapama. Predstavljamo Vam rezultate provedene ankete.

..:: :: ::..

REZULTATI ANKETNIH ISTRAŽIVANJA

Mišljenje i zadovoljstvo klapa radom FDK Omiš (pdf)

Mišljenje i zadovoljstvo sugrađana radom FDK Omiš (pdf)